Suntech Solarni Paneli

Suntech Power

Osnovan 2001. godine je kineski proizvođač, mada Shi Zhengrong osnivač ima i Australijsko državljanstvo, high-tech solarnih panela i ćelija sa 12 godina garancije proizvoda i 25 godina garancije performansi.

Suntech je jedinstven u svetu po broju inovacija u solarnoj tehnici i proizvodnji, po postavljanju prvih visokih standarda koje su morali da zadovolje solarni paneli.

Brzo se širio i Suntech je postao najveći proizvođač solarnih panela na svetu u 2011. godini sa 2,4 gigavata proizvodnog kapaciteta. 2014. godine menja vlasnika čime je osnažila na turbulentnom svetskom tržištu PV modula.

Zato je 2021. Proglašena za  Global Top 20 Companies on PV 2021” ili top 20 kompanija koje se bave proizvodnjom fotonaponskih modula.

 

Već 20 godina posvećen je istraživanju, razvoju i proizvodnji monokristalnih i polikristalnih silicijumskih solarnih ćelija i modula. Prodaja je raširena u više od 100 zemalja, a sumarno isporuke su premašile 25 GW. Današnji proizvodni kapaciteti su preko 11GW godišnje, koje prati stalni rast i ulaganje u proizvodne kapacitete.

SUNTECH solarni paneli su jedni od najpouzdanijih i predstavljaju sinonim za kvalitet. Suntech je utabao put mnogim kompanijama kada se govori o idejama i rešenjima, mnogi su učili na Suntech-ovim iskustvima i znanjima.

Zato se nalaze na Bloomberg Tier 1 listi a od strane svetski vodeće laboratorije PV Evolution Labs su dobijali visoke ocene i priznanja.

Njihova misija je Solarno napajanje zelene budućnosti, a vizija “Kroz stalne inovacije i izvrsno upravljanje postati PV kompanija kojoj se najviše veruje”. Veruju da njihovi kupci nikada neće morati da podnesu zahtev za garancijom. Ovo potvrđuju mnoge solarne elektrane u Evropi ali i Americi gde su ugrađeni njihovi solarni paneli.

Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti