SAJ Electric

Solarni invertori SAJ

Visokotehnološka kineska kompanija osnovana 2005. godine koja se posebno fokusirala i tako pozicionirala na tržištu elektronike za drajvere – kontrolu elektromotora, unapređenju konverzije, prenosa i skladištenju energije iz obnovljivih izvora, ka user-friendly interfejsom za rukovanje na daljinu svim procesima koje uređaji prate i koordinišu.

Njihova delatnost jesu uređaji snage i konverzija energije, daljnska komunikacija sa modulima kao i kontrola istih.

Mogu se pohvaliti pouzdanim, visokokvalitetnim i inteligentnim sistemima praćenja rada putem interneta koji su prilagođeni kako inženjerima tako i krajnjim kupcima.

 

Fokusirajući se na tehničke i tehnološke inovacije

SAJ solar ne zaostaje u vodećoj visoko pouzdanoj tehnologiji vektorske kontrole frekvencije, kontrole fotonaponskih postrojenja, konverzije DC u AC režim, napajanja pumpi za navodnjavanje putem solarnih panela. SAJ nastoji da izgradi kompletan sistem ekološke usluge eSolar zasnovan na eSolar portalu, okrenut ka krajnjem kupcu, promovišući ekološki razvoj industrije.

 

SAJ Electric je nagrađen kao Nacionalno visokotehnološka kompanija u Kini, potom od strane Intertek-a koji je ovlašćena satelitska laboratorija, od strane razvojnog centra za invertore Guangdong Solar Inverter Engineering & Technologi Research Center, TUV Rhein VMT Lab sertifikatom, itd.

Da ulaže mnogo u razvoj inovacija govori činjenoca da komanija poseduje 22 patenta na pronalazak, 59 patenata na korisne modele, 17 patenata za dizajn eksterijera, 42 autorska prava na softver i 6 softverskih proizvoda sa registracijama.

Mora se reći da danas posedovati ovako pozamašnu sumu patenata u sve složenom tržištu elektronike i softvera predstavlja ozbiljnost i odgovornost, profesionalizam i spremnost da se bori na svetskom tržištu.

 

Njihov moto je “Znanje je moć”. Zato stalno rade na edukaciji, učenju i istraživanju. Odlično razumeju poruku sadašnjice, da su to neophodni elementi za rast svakog preduzeća, svake kompnije. Jedino tako vide formulu uspeha i razvoja, a zacrtani ceilj jeste što više rang mesto na industrijskoj piramidi.

SAJ je specijalizovan za proizvodnju profesionalnih solarnih invertora, hibridnih solarnog pretvarača i rešenja za nadzor skladištenja energije, smart pogoni za navodnjavanje putem PV modula. SAJ solarni invertori nagrađeni su kao 10 najboljih solarnih pretvarača u Kini. Pored toga već 5. godina za redom SAJ nosi titulu zlatnog dobavljača solarnih projekata u Belgiji. Invertori snaga od 1KW do 10KW spadaju u TOP 3 najisporučivanijih invertora za krovne solarne sisteme širom Kine u projektu smanjenja siromaštva.

 

Da se radi o svetski priznatoj kompaniji govori činjenica da SAJ ima 16 filijala i 50 servisnih centara u Kini, u Nemačkoj, Švajcarskoj, Belgiji, Australiji, Grčkoj, Rusiji, itd. Sa vrhunskim kvalitetom i sveobuhvatnom mrežom usluga, uspešno je instalirano preko 1 miliona proizvoda širom sveta.

SAJ Electric je posvećen razvoju vodeće pogonske tehnologije sa nultom emisijom CO2, uštedi energije, za izgradnji zelenog, pametnog i efikasnog energetskog okruženja za život.

 

Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti