Njihova proizvodnja je koncipirana na optimizaciji odnosa troškova i proizvedenih Wp snage modula sa probojnim monokristalnim tehnologijama. LONGi SOLAR godišnje isporučuje više od 30 GWp solarnih ćelija i modula visoke efikasnosti širom sveta, što čini oko jedne četvrtine potražnje na globalnom tržištu. Prepoznat je kao najvrednija svetska kompanija za solarnu tehnologiju sa najvišom tržišnom vrednošću stoga se sa razlogom nalazi na Bloomberg Tier 1 listi. Inovacije i održivi razvoj su dve osnovne vrednosti kompanije LONGi, promovišući razvoj globalne PV industrije i podstičući transformaciju energije u zelenu.

 

Lojalni smo partner fotonaponske industrije, stvarajući veću vrednost za ulaganje. Posvećeni smo stalnom razvoju pretvarajući  svet u zeleni svet za buduće generacije.

Pomenimo da su 2020. postavili svetske rekorde u efikasnosti solarne ćelije čak 24.06% i efikasnosti solarnih panela od 22.38%.

2020. LONGi je postao prva kineska kompanija za solarnu energiju koja se pridružila inicijativama RE100, EV100 i EP100, osnovanim za promociju ”zero-carbon” solarnog (nulta emisija CO2) i održivog razvoja.

 

State Center 7.5MW Project in California

Sunseap completes 168MW solar farm in Vietnam

Randolph County 1.4MW Solar Farm Project

Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti