SOLARNI PANELI ZA PREDUZEĆA

Šta nudimo industriji i privrednicima?

 

Šta nudimo industriji i privrednicima ?

Solarni paneli za preduzeća

Vlasnik ste preduzeća u kome jedan od najvećih izdataka predstavlja račun za električnu energiju? Osim što povećava cenu vaših proizvoda direktno smanjuje i Vašu zaradu. Svakog dana svedočimo rastu cena električne energije a nova povećanja se uveliko najavljuju.
 
Rešenje postoji, koristi se već dugo u Svetu, a od nedavno i Srbija prepoznaje potencijal u Suncu i obnovljivim izvorima energije.
 
 
Uz montažu solarnih panela i opreme na krovu svoje proizvodne hale, skladišnog prostora ili na zemlji, praveći parking prostor ili skladišni prostor ispod konstrukcije, možete u značajnoj meri smanjiti, mesečni račun za struju.
 
Ovo je jako isplativa investicija, čiji period otplate zavisi od same potrošnje kao i veličine solarne elektrane koju ćete postaviti, ali se kreće u rasponu od 4-7 godina.
 
Nakon ovog perioda, sve što uštedite predstavljaće Vam čistu zaradu, pa je lako zaključiti da investiranje u solarnu energiju predstavlja jednu od najboljih ulaganja današljice !
 
Zašto? Zbog brzog povrata uloženog, dugog životnog veka elektrane ( nakon prvih 5 godina za povrat uloženog, narednih 20-25 godina će Vam solarni sistem zarađivati novac, i to sa tendencijom rasta godišnje zarade zbog stalnog porasta cene električne energije).

solarni paneli za firme

Šta dobijate?

 
savet oko izbora opreme
– detaljnu analizu i pronalazak optimalnog rešenja
informaciju o ulaganju
– informaciju o broju potrebnih panela
informacije o uštedi, Koliko je očekivano da ćete smanjiti račun za struju
– period povrata investicije
– koliko ćete za 20 godina zaraditi ulagajući u solarne panele sada.
 
Mi smo tim koji nudi kompletnu finansijsku analizu, projektovanje, svu potrebnu opremu, montažu I puštanje u rad, kao i tehničku podršku.
 
Za proračun optimalnog sistema koristimo najsavremenije softvere.
 
U svom timu imamo inženjere, projektni biro, timove za montažu kao I operatere koji garantuju kasniju tehničku podršku u bilo kojoj fazi rada solarne elektrane.
 
 

Najpovoljnije cene solarnih panela, invertora i ostale potrebne opreme. Možete ići i na rešenje „ključ u ruke“.

Vaš,

SPSolar

 

 

Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti