Solarni Paneli Za Preduzeca

Šta nudimo industriji i privrednicima?

Sta nudimo industriji i privrednicima ?

Solarni Paneli Za Preduzeca

Vlasnik ste preduzeća u kome jedan od najvećih izdataka predstavlja račun za električnu energiju? Osim što povećava cenu vaših proizvoda direktno smanjuje i Vašu zaradu. Svakog dana svedočimo rastu cena električne energije a nova povećanja se uveliko najavljuju.
 
Rešenje postoji, koristi se već dugo u Svetu, a od nedavno i Srbija prepoznaje potencijal u Suncu i obnovljivim izvorima energije.
 
 
Uz montažu solarnih panela i opreme na krovu svoje proizvodne hale, skladišnog prostora ili na zemlji, praveći parking prostor ili skladišni prostor ispod konstrukcije, možete skoro pa eliminisati ili u značajnoj meri smanjiti, mesečni račun za struju.
 
Ovo je jako isplativa investicija, čiji period otplate zavisi od same potrošnje kao i veličine solarne elektrane koju ćete postaviti, ali se kreće u rasponu od 4-7 godina.
 
Nakon ovog perioda, sve što uštedite predstavljaće Vam čistu zaradu, pa je lako zaključiti da investiranje u solarnu energiju predstavlja jednu od najboljih ulaganja današljice !
 
Zašto? Zbog brzog povratka uloženog, dugog životnog veka elektrane ( nakon prvih 5 godina za povrat uloženog, narednih 20-25 godina će Vam solarni sistem zarađivati novac, i to sa tendencijom rasta godišnje zarade zbog stalnog porasta cene električne energije).
 

Šta dobijate?

 
– savet oko izbora opreme
– detaljnu analizu I pronalazak optimalnog rešenja
– informaciju o ulaganju
– informaciju o broju potrebnih panela
– informacije o uštedi, Koliko je očekivano da ćete smanjiti račun za struju
– period povrata investicije
– koliko ćete za 20 godina zaraditi ulagajući u solarne panele sada
 
Mi smo tim koji nudi kompletnu finansijsku analizu, projektovanje, svu potrebnu opremu, montažu I puštanje u rad, kao i tehničku podršku.
 
Za proračun optimalnog sistema koristimo najsavremenije softvere.
 
U svom timu imamo inženjere, projektni biro, timove za montažu kao I operatere koji garantuju kasniju tehničku podršku u bilo kojoj fazi rada solarne elektrane.
 

Šta nudimo domaćinstvima ?

 
Svako domaćinstvo teži da smanji svoje izdatke prema državi. Račun za struju je uvek bio jedan od najvećih opterećenja kućnog budžeta. Imajući u obzir da će cena struje biti promenjiva a da potrebe za energijom stalno rastu, to će biti sve zahtevnija za plaćanje.
 
Novi Zakon o energetici i Zakon o Obnovljivim izvorima energije omogućavaju domaćinstvima da postanu nezavisni proizvođači električne energije i da tu energiju predaju elektromreži. Zauzvrat njima će se eliminisati deo računa za utrošenu energiju, tj. moćiće da se, sva energija koja se povuče iz mreže, plati zelenim kilovatima.
 
Naime, vršiće se neto merenje električne energije a presek stanja će se raditi svakog 1. Aprila. Na ovaj način Vaš račun će biti drastično smanjen!

Najpovoljnije cene solarnih panela, invertora i ostale potrebne opreme. Možete ići i na rešenje „ključ u ruke“.

Vaš,

SPSolar

 
Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti