SOLARNI PANELI za domacinstva

Šta nudimo domaćinstvima?

 

Šta nudimo domaćinstvima?

Svako domaćinstvo teži da smanji svoje izdatke prema državi. Račun za struju je uvek bio jedan od najvećih opterećenja kućnog budžeta. Imajući u obzir da će cena struje biti promenjiva a da potrebe za energijom stalno rastu, to će biti sve zahtevnija za plaćanje.

Novi Zakon o energetici i Zakon o Obnovljivim izvorima energije omogućavaju domaćinstvima da postanu nezavisni proizvođači električne energije i da tu energiju predaju elektromreži. Zauzvrat njima će se eliminisati deo računa za utrošenu energiju, tj. moćiće da se, sva energija koja se povuče iz mreže, plati zelenim kilovatima.

Naime, vršiće se neto merenje električne energije a presek stanja će se raditi svakog 1. Aprila. Na ovaj način Vaš račun će biti drastično smanjen!

Sta nudimo domaćinstvima – Solarni Paneli za Kucu

SP Solar Vam nudi pomoć u proračunu koliko je optimalno snage potrebno instalirati, prodaju najjeftinije i najpouzdanije opreme: solarni paneli, invertori, kablovi, montažni elementi i instaliranje istih.

Vaša elektrana može biti instalirana na krovu ili zemlji (ukoliko zakon dozvoljava). Vaš krov više neće biti nekorisna površina već itekako isplativa- prihodovaće bez Vašeg angažovanja.

Takođe, solarni paneli povećavaju tržišnu vrednost vaše kuće u slučaju prodaje.

 
SP SOLAR ‣ SOLARNI PANELI · INVERTORI · OPREMA Šta nudimo domaćinstvima?

Sta nudimo domaćinstvima?

Zavisno od instalirane snage i račina koji dobijate na mesečnom planu, vreme povraćaja novca će biti od 4-7 godina, tj. vreme kada će se investicija isplatiti. I to ne treba da Vas brine, ovi sistemi mogu više decenija da rade bez problema. Solarna energija će biti nezamenljiv faktor u budućnosti, budite i Vi deo nje.

Solarni Paneli za Kucu

Država već par godina unazad izdvaja iz budžeta novac kojim se subvencioniše izmeđuostalog I ugradnja solarnih panela za domaćinstva.

Bespovratna sredstva od 50% čine dostupnim instalaciju solarne elektrane na krovu kuće domaćinstva sa prosečnom zaradom. Prijave za subvenciju su prilično jednostavne I sprovode se na lokalnom nivou.

 
Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti