SOLARNI PANELI ZA DOMAĆINSTVA

Šta nudimo domaćinstvima?

 

 

Solarni paneli za domaćinstva

Svako domaćinstvo teži da smanji svoje izdatke prema državi. Račun za struju je uvek bio jedan od najvećih opterećenja kućnog budžeta. Imajući u obzir da će cena struje biti promenjiva a da potrebe za energijom stalno rastu, to će biti sve zahtevnija za plaćanje.

Novi Zakon o energetici i Zakon o Obnovljivim izvorima energije omogućavaju domaćinstvima da postanu nezavisni proizvođači električne energije i da tu energiju predaju elektromreži.

Što se tiče domaćinstva, najzastupljeniji sistemi su oni od 5kw i 10kw.

 

solarni sistem 10kw
solarni sistem 5kw

 

Zavisno od instalirane snage i računa koji dobijate na mesečnom planu, vreme povraćaja novca će biti od 6-9 godina, tj. vreme kada će se investicija isplatiti. I to ne treba da Vas brine, ovi sistemi mogu više decenija da rade bez problema.

Solarna energija će biti nezamenljiv faktor u budućnosti, budite i Vi deo nje.

Solarni paneli za kuću

Država već par godina unazad izdvaja iz budžeta novac kojim se subvencioniše između ostalog i ugradnja solarnih panela za domaćinstva.

Bespovratna sredstva od 50% čine dostupnim instalaciju solarne elektrane na krovu kuće domaćinstva sa prosečnom zaradom. Prijave za subvenciju su prilično jednostavne I sprovode se na lokalnom nivou.

Ukoliko niste sigurni koja veličina sistema Vam je potrebna, kao i da li je ovo ulaganje za Vas, pozovite nas.

 

 

Besplatna analiza
Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti