Solarne elektrane & Solarni Paneli

Solarne elektrane su Vaša karta uspeha!

 

 

Za razliku od sistema u kome se proizvodi i troši energija iz solarnog sistema a višak predaje mreži, solarne elektrane na zemlji većih snaga mogu poslužiti kao osnovna delatnost – proizvodnja i prodaja struje.

Tržište energije je liberalizovano, postoje mnoge mogućnosti za trgovinu energijom. Emisija CO2 je izvor problema promene klime, suša i porasta globalne temperature.

Alternativni izvori su budućnost i biće sve više prisutni u našim životima. Zato će energija koja poseduje zeleni sertifikat davati industriji mnoge pogodnosti u izvozu. Na taj način izbagavaće se karbon takse koje će uskoro početi da se primenjuju širom Evrope.

U Evropi je već godinama unazad trend da se višak novčanih sredstava plasira u izgradnju većih solarnih elektrana I da se na ovaj način obezbeđuje stabilan priliv novca svakog meseca. 

Održavanje ovakvog sistema je minimalno, što znači da nakon početnog ulaganja, varijabilni troškovi oko održavanja sistema su minimalni, što je jos jedna od glavnih benefita ulaganja u solarne elektrane na zemlji.

Izgradnja solarnih elektrana će biti i neophodna i perspektivna.

Šta budući investitori mogu od nas očekivati?

 

Razmišljajte da uložite u solarne elektrane, i da od toga ozbiljno zarađujete. Uložena sredstva se brzo vraćaju jer nudimo najpovoljnije cene visoko kvalitetne opreme za solarne elektrane.

Fotonaponski paneli, invertori i ostalo su visokopouzdani. Povraćaj uloženog novca može se očekivati od 5-8 godina, zavisno od instalirane snage i tehničkih uslova.

Pružamo i uslugu montaže, projektovanja, saveta, nabavku dodatne opreme.

Ukoliko imate zemljište male upotrebne vrednosti (lošeg kvaliteta za uzgajanje poljoprivrednih kultura), a niste sigurni da li je pogodno za izgradnju solarne elektrane, ili planirate kupovinu zemljišta za ovu namenu, slobodno nam se možete obratiti za savet kao I za smernice na šta morate obratiti pažnju.

Nadamo se saradnji.

S poštovanjem, SP Solar

 

 

Saznajte više o proizvođačima
zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti