Solarna elektrana 120kW

Aktuelnosti - Solarna Elektrana u Vranju
Solarna elektrana 120kW u Vranju, sa našim ZNShine Solarnim Panelima. Izvođač radova partnerska firma IT-Home , Vranje.
Najbrži način do besplatne električne energije.Iskoristite i Vi povoljnosti koje nudi ministarstvo i zaboravite na plaćanje struje! Novim zakonom, domaćinstvima je omogućeno da postanu proizvođači-kupci električne energije, tj. proizvođači solarne energije za sopstvene potrebe a da višak isporučuju elektromreži. U pitanju je dvosmerno tarifiranje, Vaš račun za utrošenu struju se ili umanjuje ili anulira za utrošene KWh.

Solarna elektrana Vam omogucava da i Vi učestvujte u ozeljenjivanju životnog prostora. Brinući o samom odnosu cene / kvaliteta, mi smo izabrali proizvodjače čiji se Solarni Paneli & Invertori ugrađuju u Americi & Evropi – Najvišeg nivoa kvaliteta, a koji cenovno odgovaraju našem tržištu.Svaki kupac dobija višegodišnju garanciju, servis i stalno dostupnu tehničku podršku od SP Solar -a.
Svi naši Solarni paneli su sa „TIRE 1“ liste – Solarni Paneli najboljih perfomansi, sa najpristupačnijim cenama na tržištu ! Moduli su najnovije generacije, dostavljeni direktno iz fabrike.Svi proizvodi SP Solar poseduju sertifikate o garanciji kvaliteta i održivosti karakteristika dugi niz godina.
Iskoristite povoljnosti koje nudi ministarstvo i zaboravite na plaćanje struje ! Učestvujte u ozeljenjivanju životnog prostora !

Sa SP Solar kao liderima u oblasti obnovljivih izvora energije u Srbiji , put od  solarnog sistema / solarne elektrane pa sve do puštanja u rad je jednostavan.

Solarna Elektrana – eto Vama zelene bezplatne energije ! Svim klijentima SP Solar nudi brzu isporuku Solarnih Panela i ostale potrebne opreme. Zamenu i reklamacije rešavamo u najkraćem mogućem roku. SP SolarSolarni Paneli,